Saturday 2 July 2011

Gaikai-u rastejo jajca

Godzilli, oops mislim Gaikai-u, recimo Gaizilli rastejo jajca. Predstavljaj si Godzillo z velikimi kosmatimi jajci, Gaizilla.

S pomočjo Judeževega imperija in temne strani sile:


gaizilla pridobiva na moči.

Kot že vemo se Gaizilla rada pari, med drugimi so v postelji z Akamaiem in Limelightom, in sebe vidijo kot omrežje za distribucijo. Ko če bo Gaikai dosegel dogovor z Microsoftom, Sonyem, Nintendom ali z vsemi tremi da bo del njihovih prihodnjih konzol, bodisi ob izidu ali pozneje, to je velika stvar. Gaikaieva strategija je da so sila za temi storitvami, na drugi strani ima OnLive imidž kot nasprotnik konzol, ta imidž ima onlive delno zaradi Gaizillinega PR-a.

Tako ima Gaizilla prednost za sklenitev posla z konzolnimi proizvajalci in konzolni proizvajalci začnejo jemati oblak resno. Na primer, če Gaikai dela mogoče celo na Xbox-u 360, Microsoft ne rabi reči da njihove igre v oblaku delajo prek gaikai-a, lahko rečejo da so oni zgradili te igre za oblak in to je naša cool nova storitev.

Ni presentljivo da se OnLive pogovarja s proizvajalci konzol, vidijo kaj gaikai poskuša, če ne bodo reagirali bodo mogoče poteptani s čistimi številkami.

Gaizilla ne cilja neposredno na ljudi, gredo za velikimi korporacijami, denarjem. Njihovi cilji so veliki konzolni proizvajalci, Facebook, Google, velike filmske družbe in druge družbe v zabavni industriji, Walmart in drugi prodajalci zabavnih izdelkov.

Velike entitete zabave bi lahko videle v Gaikai-u pot kako priti v tržišče iger in to na velik način. Imajo denar in lahko plačajo gaikai-u strežniško infrastrukturo.

Gaizilla tudi ni pozabila svojih dni metalca blata in še vedno rada meče blato.

No comments:

Post a Comment