Saturday 2 July 2011

OnLive je v torek izdal Homefront Large-Scale Warfare večigralstvo za PlayPack

OnLive je v torek izdal kar imenuje Homefront Large-Scale Warfare večigralstvo, z drugimi besedami Homefront večigralstvo, za PlayPack. S tem je število iger v PlayPacku naraslo na 64.

OnLive je igro izdal ob istem času kot je izšla na konzolah in PC-ju in postala je njihova najuspešnejša doslej, Homefront večigralstvo pa je bilo najpopularnejšo na onlive-u. Ob izidu za onlive igra ni imela namenskih strežnikov, 32-igralsko večigralstvo in je imela druge probleme ki so mučili konzole in PC-je. Torej, to je bilo zdaj vse popravljeno in z izidom Homefront večigralstva za PlayPack je postalo Homefront večigralstvo še bolj popularno.

Ob vključitvi Homefront večigralstva v PlayPack je onlive organiziral Homefront Large-Scale Warfare Occupation of OnLive tekmovanje v petek, 1. julija, 2011 od 3:00PM do 4:59PM PDT. Vsak ki si je lastil PlayPass, je bil naročnik PlayPack-a ali je igral zastonj demo v tem času je lahko dobil nagrade če je igral večigralski del igre. Nagrade so vključevale headset, daljinsko voden zračni dron, OnLive Game Kontoler in polne PlayPass-e.

Poleg izida Homefront večigralstva v PlayPack-u, je sedaj tudi na voljo zastonj demo za Homefront, ki je kot sem omenil prej dal možnost sodelovanja v Homefront večigralskem tekmovanju.

Tu je video Homefront večigralskega načina na onlive-u.

No comments:

Post a Comment